Posted on

Кава з женьшенем (Ginseng coffee): що це таке і як її приготувати

 

Кава з женьшенем

Однією з найпоширеніших альтернатив класичному еспресо є кава з женьшенем , яка з кожним днем ​​стає все більш популярною і вживається як удома, так і в кав’ярнях, офісах.

Caffè al ginseng – це кава з зерен арабіки, змішана з екстрактом кореня женьшеню, який має солодкий та молочний смак. Порівняно з традиційною кавою, цей варіант має яскравий колір капучіно, гарну насиченість та солодкий смак. Цей напій виробляється з чистого кореня женьшеню, дуже стародавньої рослини з незліченними перевагами.

Корисність та властивості кави з женьшенем

Але перш ніж ми дізнаємося, що міститься в чашці цього напою, давайте поговоримо про його основні переваги та властивості:

  • Енергетичні властивості. Це одна з головних причин споживання цього чудового напою як альтернатива еспресо. Він знижує стрес і втому, підвищує життєвий тонус і фізичну витривалість, незважаючи на те, що містить менше кофеїну, ніж традиційні кавові напої.
  • Зміцнює функції мозку. Зокрема, приносить користь концентрації та менімонічним можливостям.
  • Покращує кровообіг та знижує рівень холестерину. Активні речовини женьшеню стимулюють фізіологічний процес, за допомогою якого наш організм виробляє енергію, спалюючи цукор та жир.
  • Сприяє травленню. Класична особливість кави, також присутня в цьому напої.

Що міститься в чашці женьшеньової кави?

На ринку є різні версії кави з женьшенем, багато з яких, на жаль, низької якості. Основні інгредієнти мають бути такі:

  • Розчинна кава (Одна чашка 60 -120 мл цього напою містить приблизно 20-40 мг кофеїну).
  • Цукор, або його замінник (коріння женьшеню має гіркий смак).
  • Екстракт женьшеню.

У менш корисних і дешевих варіантах цукор присутній у великих кількостях, а екстракт женьшеню замінений ароматом женьшеню. Не тільки це, а й додані такі елементи:

  • Рослинний крем.
  • Гідрогенізований рослинний жир.
  • Молочний крем.
  • Ароматизатори.
  • Харчові барвники.

Ми пропонуємо до продажу високої якості натуральну каву з женьшенем від італійського виробника Dolche spa. Виробник пропонує два варіанти цього напою: з цукром та без цукру.

Як приготувати каву з женьшенем

Для приготування можна використовувати автоматичну, суперавтоматичну кавоварку, вендинговий торговельний автомат або трубку пари еспресо кавоварки. Також легко можна приготувати каву з женьшенем вдома або в офісі, просто додавши в чашку з женьшеневою кавою – гарячої води.

Дозування для приготування має бути вказане на упаковці, зазвичай це 10-20 г на 100 мл гарячої води, залежно від типу продукту.

Висновок

Кава з додаванням женьшеню подобається багатьом і набирає великої популярності по всьому світу. Дуже незвичайний, своєрідний та цікавий смак – відзначають багато любителів кави. Ті, хто куштував розчинну каву з женьшенем відзначають, що смак схожий з карамеллю та лісовими горіхами. Все більший інтерес викликає кава з женьшенем в офісах, як смачний та корисний напій у будь-який час дня, який легко та швидко приготувати.

Якщо ви ще не пробували новий популярний напій, який може сконцентрувати вашу увагу та підбадьорити, то саме час це зробити. Натуральну каву з женьшенем слід вживати і як чудову різноманітність для Ваших напоїв на основі еспресо або інших кавових напоїв та чаю, насолоджуючись його дивовижним смаком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *