Posted on

Професійна кавомашина Crem EX3 – новинка 2020 року

Провідний виробник обладнання для HoReCa, компанія Welbilt радий представити нову концептуальну лінійку кофемашин еспресо з асортименту Crem.

Абсолютно нова кавоварка Crem – EX3 – була розроблена з любов’ю до еспресо і дуже скрупульозно. Не тільки з технічного погляду, але й з урахуванням проектно-дизайнерського підходу, який у результаті привів до цієї захоплюючої концептуальної лінії в стилі лофт.

EX3 – це приваблива та надзвичайно різнобічна професійна еспресо кавомашина. Завдяки продуманій концепції дизайну, вона може легко поєднувати велику кількість різних опцій, як зовнішніх (кількість груп, кольори та оздоблення, освітлення та ін.), так і всередині технічних. Таким чином, EX3 стане вдалим рішенням для будь-якого бізнесу з попитом на еспресо, чи то маленьке кафе, мережу кав’ярень чи готель.

Ергономіка та зручність використання також відіграли ключову роль у створенні цієї кавомашини для еспресо. Дотримуючись власних стандартів роботи Crem, у кавомашині EX3 використовує інноваційні, перевірені часом технології, щоб забезпечити чудову якість еспресо.

EX3 стала переможцем престижних премій  IF Design  і  Red Dot Awards 2020 в категорії дизайну та якості продукту.

Ви можете купити будь-яку кавоварку з цієї лінійки вже зараз в інтернет-магазині Каффі. Перейдіть за посиланням у категорію Кавомашини професійні
та купуйте EX3 за найкращими цінами в Україні. Технічна підтримка, тренінги, постачання запчастин та кращої кави в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *