Турецька кава на піску — це старовинний метод приготування, який прийшов із Близького Сходу та Середземномор’я. Цей спосіб дозволяє досягти…
Кавові тренди 2025 року
Кавова індустрія постійно розвивається, і в наближенні до 2025 року починає з’являтися кілька ключових тенденцій. Представляючи споживчі цінності та деякі…
Що таке Моносорт кави (Single Origin Coffee)?
Кавові зерна одного походження (моносорт) вирощуються в одному місці, що надає їм унікального смаку та етичної відстежуваності. Щоб йти в…
Як стати бариста
Робота бариста чудово підходить для тих, хто захоплюється кавою, прагне розвиватися у сфері громадського харчування або шукає свою першу роботу,…
Що таке Нітро кава (Nitro Coffee)?
За останні кілька років індустрія кави швидко змінилася, і бариста та власники кав’ярень постійно прагнуть створювати нові та унікальні кавові…
Кавові тренди 2023 року
Кава є невід’ємною частиною щоденного життя українців. Результати дослідження «Споживання кави поза домом», проведеного «Кантар Україна» свідчать, що в середньому…
Найкращі альтернативи молока для кави
Якщо у вас є кав’ярня чи кафе, то ви знаєте, що є багато способів приготувати хорошу каву. Кожен клієнт має…
Способи приготування кави
Коли кавові зерна зібрано та обсмажено, настав час перетворити їх в напій. Чи знаєте ви, що різні способи приготування кави…
Кавовий бренд Mokambo святкує своє 50-річчя
Історія кавового бренду Mokambo почалася в 1972 році в Італії. Брати Камілло та Вінченцо вирішили втілити свою мрію перетворювати каву…
Кава з женьшенем (Ginseng coffee): що це таке і як її приготувати
Однією з найпоширеніших альтернатив класичному еспресо є кава з женьшенем , яка з кожним днем стає все більш популярною і вживається…